Saapumisohjeet

Tiedekulma

 

Tiedekulma sijaitsee Helsingin yliopiston keskustakampuksella. Pääsisäänkäynti on osoitteessa Yliopistonkatu 4. Toinen sisäänkäynti on osoitteessa Fabianinkatu 20. Lisäksi Yliopistonkadun ja Fabianinkadun kulmassa sijaitsevasta hissiaulasta pääsee Unisportin, Think Companyn ja Reaktorin tiloihin, kulkuavaimella myös aukioloaikojen ulkopuolella. Hissiaulassa on esteetön sisäänkäynti Tiedekulmaan.

Julkisilla liikennevälineillä

Tiedekulmaan on helpointa tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Lähin metroasema on Helsingin yliopiston asema, josta pääsee yhdyskäytävää pitkin Yliopistonkadulle. Raitiovaunujen 2, 4, 5, 7 lähin pysäkki sijaitsee Aleksanterinkadulla. Helsingin rautatieasema on lyhyen kävelymatkan päässä. Katso sopivin reitti HSL:n reittioppaasta.

Autolla

Lähin paikoitustila sijaitsee Europark P-Kluuvissa. Yhteydet parkkihalliin Kaisaniemenkadulta sekä Fabianinkadun ja Pohjois-Esplanadin kulmasta. Tiedekulman läheisyydestä löytyy myös maksullisia katuparkkipaikkoja.

Taksit voivat ajaa Yliopistonkatu 4:n tai Fabianinkatu 20:n eteen.

Esteettömyys

Tiedekulman kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy. Esteetön sisäänkäynti on Yliopistonkadun ja Fabianinkadun kulmassa sijaitsevassa hissiaulassa. Kerrosten välillä voi kulkea hissillä. Kerroksissa K1 ja 2 on liikuntaesteetön wc-tila.