Tapahtumapalvelut

Tiedekulmassa voi järjestää erilaisia tapahtumia

Tiedekulma tuo tieteen, tutkimuksen ja mielenkiintoisimmat asiantuntijakeskustelut kaupunkilaisten koettavaksi. Tiedekulmassa järjestettävät tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Tiedekulman tilat ja kanavat ovat yliopistolaisten käytettävissä esimerkiksi julkistuksiin, showcaseihin, demoihin, debatteihin ja verkostoitumiseen. Otamme vastaan myös tapahtumaehdotuksia tiedeyhteisön sidosryhmiltä ja muilta toimijoilta, joiden tapahtumien sisältö sopii Tiedekulmaan. Lue lisää Tiedekulman toimintatavoista!

Tarjoamme modernit, muuntautumiskykyiset tilat Helsingin ydinkeskustassa. Tarjolla on kaikille avoimia ohjelmapisteitä, kohtaamisen foorumeja ja yhdessä tekemisen paikkoja. Tilat tukevat vuorovaikutusta, ideointia ja yhteiskehittämistä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tilaisuuden järjestelyissä Tiedekulmassa. Tapahtumapäivänä Tiedekulman hostit vastaavat tilan ja tekniikan toimivuudesta.

Tutustu Tiedekulman tiloihin ja hinnastoon! Tapahtumia voi järjestää Tiedekulman asiakaspalveluaikoina viikon jokaisena päivänä (lauantaina ja sunnuntaina tekninen tuki tilattava erikseen). Lisätietoja yliopiston tilojen vuokraamisesta löydät täältä.

Kiinnostuitko? Tiedustele tapahtumatilaa tästä!

Ruoka ja juoma

Tiedekulma Cafen monipuolisista valikoimista saat ruoka- ja juomatarjoilut niin rentoihin workshopeihin kuin juhlaviin tilaisuuksiin. Ravitsevat aamiaiset ja lounaat, virkistävät välipalat, cocktail-palat ja drinkit – kaikki onnistuvat kauttamme. Tiedekulman tapahtumatiloissa on A-oikeudet.

Tiedekulma Cafen tarjoiluvalikoima, kesä 2018 (pdf)
Tiedekulma Cafen tarjoiluvalikoima, syksy 2018 (pdf)

Kysy rohkeasti lisää tarjoiluvaihtoehdoistamme: tiedekulma(at)fazerfoodco.fi