Järjestä tilaisuus

Tiedekulma tuo tieteen osaksi ihmisten arkea luomalla huippututkimuksesta ja tieteellisistä teemoista ajankohtaisia keskustelunaiheita – tapahtumissa ja verkossa. Saman katon alla kohtaavat tieteentekijät, kansalaiset ja yhteiskunnan vaikuttajat.

Tiedekulmassa on kolme erikokoista tapahtumatilaa. Niissä voi järjestää kaikille avoimia tapahtumia, joilla tavoitellaan laajaa huomiota kiinnostaville tiedeaiheille, kuten keskustelutilaisuuksia, tutkijapuheenvuoroja ja tieteellisiä demoja. Lisäksi Tiedekulmassa on kolme varattavaa kokoushuonetta, jotka sopivat rauhallisempaan ryhmätyöskentelyyn ja yksityisempiin palavereihin.

Pöytävarauksia emme tee: kahvitteluun, työskentelyyn ja tapaamisiin sopivat vapaat asiakaspaikkamme toimivat "first come first served" -periaatteella.

Tutustu alla olevista linkeistä Tiedekulman tapahtumalinjaukseen ja vuokrattaviin tiloihin. Löydät ohjeet varauksen tekemiseen jokaiselta tilaesittelysivulta. Vapaita aikoja voit katsoa Tiedekulman tilakalenterista.

Helsingin yliopiston poikkeustilanteen vuoksi Tiedekulmaan ei oteta uusia varauskyselyitä keväälle 2020. Lisätietoa poikkeustilanteesta Helsingin yliopiston verkkosivuilta