Think Lounge

Think Lounge on Tiedekulman toisessa kerroksessa sijaitseva tapahtuma- ja työskentelytila. Se sopii 40–50 hengen tapahtumiin ja enintään 30 hengen workshop-tilaisuuksiin.
Tiedekulman Think Lounge

Think Lounge on varattavissa tapahtumille Tiedekulman asiakaspalveluaikojen puitteissa arkisin kahden (2) tai kolmen (3) tunnin aikaväleissä klo 9–19.30 (ma-to) tai klo 9-16 (pe). Lyhyellä formaatilla ja tiivistetyllä sisällöllä tavoitetaan helpommin suuria yleisöjä ja sidosryhmiä

Tilan peruskalustukseen kuuluu neljä (6) korkeaa pöytää n. 30 tuolilla, jotka on aseteltu workshop-muotoon. Tilassa on lisäksi klaffituoleja, jotka voi halutessaan asetella tuoliriveihin. Tiedekulma valmistelee tilan tapahtumaanne varten joko workshop-muotoon tai tuolirivein.

Ti­lan tek­niik­ka

  • Ääni: 4 langatonta kapulamikrofonia ja K-arrayn kaiuttimet
  • Kuvatekniikka: Panasonicin 82-tuumainen näyttö, jossa kosketusominaisuus

Tar­joi­lut

Tiedekulma Cafen monipuolisista valikoimista saat ruoka- ja juomatarjoilut monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravitsevat aamiaiset ja lounaat, virkistävät välipalat, cocktail-palat ja drinkit – kaikki onnistuvat kauttamme. Tiedekulman tapahtumatiloissa on A-oikeudet.

Lisätietoja tarjoiluvaihtoehdoista: tiedekulma(at)compass-group.fi. 

Va­raa tila

Kyselyt Think Loungen soveltuvuudesta ja varaustilanteesta on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen tapahtuman toivottua päivämäärää. Tarkistathan tilan varaustilanteen Optimesta ennen tilakyselyn lähettämistä. Tutustu myös Tiedekulman tapahtumalinjaukseen ja hinnastoon