Fönster

Fönster on sisääntulokerroksen pienempi tapahtuma- ja työskentelytila, josta avautuu koko seinän mitalta näkymä Yliopistonkadulle ja Porthaniaan. Tila sopii 40–50 hengen tilaisuuksiin.
Tiedekulman Fönster

Fönsterissä voi järjestää tapahtumia määrätyissä kahden tunnin aikaväleissä. Tapahtuma-ajat ovat maanantaista torstaihin klo 9–11, 13–15 ja 17-19. Perjantaisin tapahtuma-ajat ovat klo 9–11 ja 13–15. Aikoja ei voi ketjuttaa ja ilta-aika on ensisijaisesti päätapahtumatila Stagen tapahtumia varten. Stagella ja Fönsterissä ei voi järjestää tilaisuutta samaan aikaan.

Ti­lan tek­niik­ka

  • Ääni: 4 langatonta kapulamikrofonia ja Genelec-kaiuttimet
  • Kuvatekniikka: 110-tuumainen näyttöseinä (koottu neljästä 55-tuumaisesta näytöstä), kuvasuhde 16:9, HDMI-liitäntä

Tar­joi­lut

Tiedekulma Cafen monipuolisista valikoimista saat ruoka- ja juomatarjoilut monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravitsevat aamiaiset ja lounaat, virkistävät välipalat, cocktail-palat ja drinkit – kaikki onnistuvat kauttamme. Tiedekulman tapahtumatiloissa on A-oikeudet.

Lisätietoja tarjoiluvaihtoehdoista: tiedekulma(at)compass-group.fi.

Va­raa tila

Kyselyt Fönsterin soveltuvuudesta ja varaustilanteesta on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen tapahtuman toivottua päivämäärää. Stagella ja Fönsterissä ei voi järjestää erillisiä tapahtumia samaan aikaan.

Tarkistathan tilan varaustilanteen Optimesta ennen tilakyselyn lähettämistä. Käytäthän Optimessa kalenterin viikkonäkymää kuukausinäkymän sijaan, jotta näet kalenterin kaikki merkinnät ja muut varaukset. Tutustu myös Tiedekulman tapahtumalinjaukseen ja hinnastoon.