Kurssivastaavuudet

Oheinen taulukossa samalla rivillä ja sinisellä merkittynä ovat eri yliopistoiden tarjoamat kurssit, joissa on päällekkäisyyksiä. Esimerkiksi siis HYn Tietorakenteet ja algoritmit, Aallon Tietorakenteet ja algoritmit sekä JYn Johdatus algoritmiseen ajatteluun ovat päällekkäisiä kursseja. Päällekkäisistä kursseita hyväksytään vain ensimmäisen suorituksen opintopisteet. Mikäli siis suoritat ensin HYn Tietorakenteet ja algortimit (10 op), et voi saada hakuasi varten lisäksi JYn Johdatus algoritmiseen ajatteluun -kurssin opintopisteitä (2 op).

Mikäli jokin kurssi on merkitty valintaperusteissa pakolliseksi (esimerkiksi HYn Tietorakenteet ja algoritmit), sinun on suoritettava juuri valintaperusteissa mainittu kurssi.

Täyden kurssilistauksen ilmoittautumisohjeineen löydät täältä, ja valintaperusteet täältä.

Huom! Taulukon alla on muutamia erityistapauksia tai -huomioita. Nämä tapaukset on numeroitu taulukon aivan oikeaan laitaan, ja selitykset näille tapauksille löytyvät taulukon alta.

DEFA-hankkeen kurssivastaavuustaulukko 22.11.2019

 

1) Ohjelmoinnin peruskursseista vain yksi hyväksiluetaan DEFAn hakuperusteisiin. Suosittelemme, että suoritat ohjelmointikurssit siitä yiiopistosta, johon aiot hakea.

2) Ohjelmoinnin jatkokursseista vain yksi hyväksiluetaan DEFAn hakuperusteisiin. Suosittelemme, että suoritat ohjelmointikurssit siitä yiiopistosta, johon aiot hakea.

3) Suosittelemme, että suoritat työvälinekurssit siitä yliopistosta, johon aiot hakea. Mikäli suoritat JYn kokonaisuuden Opiskelijan digityökalupakki, Tietokone ja tietoverkot työvälineenä sekä Web-julkaiseminen ja haet opiskelupaikkaa HYlta, sinulle luetaan hyväksi HYn kurssit Tietokone työvälineenä ja Opiskelijan digitaidot opiskelupaikan vastaanotettuasi.