Koulutusohjelmien haku

Teologian ja uskonnontutkimuksen kandiohjelma

Teologian ja uskonnontutkimuksen kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 18.3.2020
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Alkaa: 18.03.2020 klo 08.00Loppuu: 01.04.2020 klo 15.00
Opetuskieli
Suomi, Ruotsi

Mitä tekee teologi?

Onko teologi aina pappi tai opettaja, kirkon tai koulun palveluksessa? Ei suinkaan.

Teologit työllistyvät paitsi opettajiksi ja kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen palvelukseen myös monipuolisesti esimerkiksi viestinnän ja asiantuntijoiden tehtäviin. Teologian ja uskonnontutkimuksen kandiohjelma tarjoaa vahvasti yleissivistävän koulutuksen, joka tarjoaa valmiudet yhteisen hyvän edistämisessä mielekkään työn kautta.

Nousevina aloina teologiassa on uskonto yhteiskunnan ja kulttuurin rakenteissa, etiikan ja arvokeskustelun uudet haasteet sekä uskonto Euroopassa ja uskontojen globaalit kehitystrendit.

 

Hae opiskelijaksi

Opiskelijaksi-sivuilta löydät hakuohjeita, tietoa yhteishausta sekä kaikki koulutusohjelmamme ja opiskeluvaihtoehdot. Varmista, että täytät hakuehdot ja että sinulla on hakemiseen tarvittavat liitteet ennen hakemista.

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolun kautta. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.