Mediatiedot

Yliopisto-lehti on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä laadukas aikakauslehti, joka katsoo maailmaa tutkimuksen silmin. Lehti tarjoaa lukijoille uuteen tietoon perustuvia oivalluksia ja ajattelijoiden näkemyksiä yhteiskunnan tärkeistä asioista kiinnostavasti ja ymmärrettävästi.

Painetulla Yliopisto-lehdellä on noin 30 000 lukijaa. Suurin osa lukijoista työskentelee asiantuntija- tai johtotehtävissä. Lukijoilla on vankka suhde lehteen: he ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä (41 % erittäin tyytyväisiä, tyytyväisiä kaikkiaan 93 %) ja lukevat lehden tarkkaan.

Vastoin vallitsevaa trendiä Yliopisto-lehden lukutottumusten mittarit ovat vahvistuneet selvästi. Toisin kuin lehdillä keskimäärin, Yliopisto-lehden lukemiseen käytetty aika on pidentynyt selvästi ja lehti luetaan aiempaakin tarkemmin.

Julkaisija

Helsingin yliopisto

Päätoimittaja

Marja Pemberton

Levikki ja jakelu

Yliopisto-lehden painos on 16 000 kappaletta, erikoisjakeluissa 25 000–30 000 kappaletta. Osoitteellisena jakeluna (n. 6 800 kappaletta) lehti postitetaan tilaajille, Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenille sekä sidosryhmille (tiedotusvälineet, kansanedustajat, valtion- ja kunnallishallinnon päättäjät, suurlähetystöt, kirjastot).

Lehti jaetaan Helsingin yliopiston koko henkilökunnalle (6 000 kappaletta) sekä lisäksi kaikilla kampuksilla opiskelijoille yhteensä 21 paikassa (2 000 kappaletta).

Linkki verkkosivuilta ladattavaan näköislehteen lähetetään joka numerosta noin 25 000 alumnille (alumniverkoston ja –yhdistyksen jäsenet).

Yliopisto-lehden mediamyynti

Ilmoitustilaa myy Varparus Oy, Esko Vartiainen
0400 508 450
esko.vartiainen@varparus.fi

Mediakortti

Lataa mediakortti pdf-muodossa

Lukijatutkimus

Katso lukijatutkimus