Latinalaisen Amerikan tutkijat kokoontuvat kesäkuussa Helsinkiin

Kaikkien aikojen suurimmassa Suomessa järjestettävässä Latinalaisen Amerikan tutkimuksen konferenssissa on yli 100 tapahtumaa.

Eurooppalaisen tiedejärjestö CEISALin kymmenes konferenssi Un­cer­tain Trajectories: Latin Amer­ica after Globalization järjestetään Helsingissä 12.-15.6.2022. Kyse on kaikkien aikojen suurimmasta Latinalaisen Amerikan tutkimuksen tapahtumasta Suomessa. Helsinkiin on tulossa n. 700 kansainvälistä Latinalaisen Amerikan tuntijaa ja tutkijaa, monilta eri aloilta. Konferenssissa on yli 100 tapahtumaa. 

CEISAL (Consejo Europeo de Investigaciones Sociales de América Latina; European Council for Social Research on Latin America) on vuonna 1971 perustettu Latinalaisen Amerikan tutkimuksen eurooppalainen tiedejärjestö. Sen jäseninä on tällä hetkellä 48 akateemista instituutiota yli 20 Euroopan maasta. CEISAL järjestää seminaareja, harjoittaa julkaisutoimintaa ja kokoontuu joka kolmas vuosi suurkonferenssiin. Siihen osallistuu eurooppalaisten lisäksi huippututkijoita Latinalaisesta Amerikasta, Yhdysvalloista ja muualta maailmasta.

Ohjelma ja muuta tietoa tapahtuman verkkosivuilla.

Lisätietoja