Opiskele tiedonhankintaa itsenäisesti

Tiedonhankinnan oppimateriaalit ja oppaat – avoinna kaikille ajasta ja paikasta riippumatta.
Aloita alkeista: Opiskelijan digitaidot

Oppimateriaali perehdyttää sinut Helsingin yliopiston digitaalisen ympäristöön. Tiedonhankinta-osion avulla tutustut Helsingin yliopiston kirjaston palveluihin ja opit hakemaan tietoa.

Oppimateriaali on kaikille avoin, mutta opintojakson suorittaminen edellyttää opiskeluoikeutta Helsingin yliopistossa.

Tutkielman tekijän tiedonhankinta

Tiedonhankintaa tutkielman tekijälle on opinnäytteen laatimisessa tarvittavien taitojen opiskeluun tarkoitettu verkkokurssi. Kurssialue soveltuu tiedonhankinnan ja -hallinnan itseopiskeluun.

Oppimateriaali on suunniteltu Helsingin yliopiston kandidaatti- tai maisterivaiheen opintojen tueksi. Kurssi sopii kaikkien tiedekuntien opiskelijoille, jotka kirjoittavat tutkielmaa.

Helsingin yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat kurssille Sisussa.

Kurssin materiaaleihin voi tutustua Moodlessa kuka tahansa vierailijana. Vierailijana Moodleen kirjautuneet eivät voi suorittaa kurssia tai tehdä tehtäviä, mutta he voivat katsoa kurssin materiaaleja.

Muiden korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta voivat tehdä kurssin tehtävät omatoimisesti, kun he kirjautuvat Moodleen haka-kirjautumisella. 

Jos et ole Helsingin yliopiston opiskelija ja haluat kirjautua kurssialueelle, löydät tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja Moodlen kurssiavaimen kurssisivulta. 

Suoritusmerkinnän Sisuun voivat saada vain Helsingin yliopiston opiskelijat.

Op­pai­ta it­seo­pis­ke­luun