Avoin luentosarja digitalisaation tutkimuksesta ihmistieteissä (7.5.-11.6.2021)

Tutkijoille ja tohtoriopiskelijoille on tarjolla avoimia luentoja digitalisaation tutkimuksesta touko- ja kesäkuussa 2021. Luentosarjan järjestää Itä-Suomen yliopiston DigiSociety-tutkimusyhteisö ja se toteutetaan 7.5.–11.6.2021, perjantaisin klo 13.00–15.00.

Tiedoksenne tutkijoille ja tohtoriopiskelijoille on tarjolla avoimia luentoja digitalisaation tutkimuksesta touko- ja kesäkuussa 2021. Luentosarjalla käsitellään tuoreita, monitieteellisiä ja tieteidenvälisiä tutkimusnäkökulmia ja -menetelmiä, joilla tutkijat ovat tarttuneet elämän ja tutkimuksen digitalisoitumiseen. Puhujina on digimaailmaa, datafikaatiota ja algoritmejä ihmistieteellisestä näkökulmasta tarkastelevia alansa asiantuntijoita ympäri Suomen. Luentosarjan järjestää Itä-Suomen yliopiston DigiSociety-tutkimusyhteisö ja se toteutetaan 7.5.–11.6.2021, perjantaisin klo 13.00–15.00. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa.

SEDUCE:n kurssin (SED-916) tohtoriopiskelijat saavat osallistumisesta opintopisteitä.

A new, open lecture series on the study of digitalization

For your information: the DigiSociety research community of the University of Eastern Finland will make open lectures on digitalization research available to researchers and PhD students every Friday at 1–3 pm from 7 May – 11 June 2021. This lecture series will address fresh and multidisciplinary research perspectives and methods. More information and registration, please see this link. 

For doctoral students to note, this seminar is part of the SEDUCE doctoral courses (SED-916) and you’ll gain study credits by attending.

The lectures are held in Finnish.