Info

Sosiaalipolitiikan päivät tullaan järjestämään etäyhteyksien kautta COVID-19 epidemiatilanteesta johtuen. Tarkemmista käytännönjärjestelyistä tiedotetaan osallistujille myöhemmin.
COVID-19 epidemiatilanne

COVID-19 epidemiatilanteesta johtuen Sosiaalipolitiikan päivät tullaan järjestämään etäyhteyksien välityksellä. Osallistujien terveys sekä tapahtuman vastuullinen läpivienti ovat järjestäjien prioriteettina.

Etäyhteyksistä ja päivien tarkemmista järjestelyistä tiedotetaan päivien nettisivuilla sekä erikseen osallistujille. Helsingin yliopiston tiedotusta koronavirustilanteesta voit seurata linkin kautta.

Sijainti

Sosiaalipolitiikan päivät 2020 järjestetään Helsingin yliopistossa

Helsingin yliopisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Taksimatka lentokentältä kestää noin 20-25 minuuttia ruuhka-aikojen ulkopuolella. Henkilöautolla saapuvalle löytyy parhaiten tilaa läheisistä pysäköintitaloista. Suosittelemme kuitenkin julkisten kulkuneuvojen käyttöä.

Tapahtumapaikkana toimivat Athena- (Siltavuorenpenger 3A)  ja Aurora -salit (Siltavuorenpenger 10), Unioninkatu 35 -tilat sekä Metsätalo (Unioninkatu 40). Kaikki tapahtumapaikat sijaitsevat yliopiston keskuskampuksella. Tarkemmat salitiedot päivittyvät lokakuussa ohjelmaan.

 

Majoittuminen

Konferenssin osallistujat varaavat ja maksavat majoittumisensa itse. Alla olevista lähialueen hotelleista on varattu huonekiintiöitä, jotka ovat voimassa määräajan tai kunnes kiintiö täyttyy. Ole hyvä ja tarkista kiintiön viimeinen voimassaoloaika ja kiintiötunnus alla olevien hotellitietojen kohdalta. Huonehinnat ovat voimassa ainoastaan varauksissa, jotka tehdään suoraan hotellista joko sähköpostitse tai puhelimitse. Hinnat ovat huonekohtaisia yhdeltä yöltä ja sisältävät aamiaisen sekä arvonlisäveron.

Lista sopimushotelleista hintatietoineen julkaistaan sivuilla pian!

Osallistuminen etänä

COVID 19 epidemiatilanteesta johtuen Sosiaalipolitiikan päivät tullaan järjestämään etäyhteyden välityksellä. Etäyhteyksien käytöstä tiedotetaan nettisivuilla.