Noteksen käyttämän selaimen valinta

• Noteksen käyttämäksi selaimeksi voit valita joko Notesin oman webselaimen tai koneesi käyttöjärjestelmän oletusselaimen.

Valitse File > Preferences. Valinnalla esin tulevasta ikkunasta klikkaa sen vasemman puolen valikosta kohtaa Web Browser.

Notes - oletusselaimen valinta

• Valitse joko Notesin oletusselain tai, kuten allaolevassa kuvassa, käyttöjärjestelmän oletusselain.

Notes - oletusselaimen valinta

• Vahvista valinta napsauttamalla Apply tai palauta Notesin alkuperäiset asetukset napsauttamalla Restore Defaults.

Notes - oletusselaimen valinta