Logopedian kandiohjelma

Oletko miettinyt, mikä merkitys puhekyvyllä on ihmiselle? Tai, miten voisi auttaa äänenkäytön ammattilaista, jos hänen äänensä ei toimi normaalilla tavalla?

Haluatko olla auttamassa ja tukemassa ihmisiä, joilla on kielitaitoon, puhekykyyn tai äänenkäyttöön liittyviä ongelmia terveydenhuollon ammattihenkilönä, puheterapeuttina? Valmistunut puheterapeutti löytää monipuolisesti töitä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja hoitaa kaiken ikäisiä. Puheterapeutti tutkii, hoitaa ja kuntouttaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisiä asiakkaita. Hoito voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista, tai se voi koostua vain seurannasta ja neuvonnasta. Kuntoutus voi kestää vuosia tai tunteja. Puheterapeutin työ on monipuolista ja mielenkiintoista. 

Info box
Omfattning och planerad längd 180 studiepoäng, 3 år
Examensnivå Kandidat
Språk Finska
Ansökningstid Börjar: 16.03.2022 08:00 Slutar: 30.03.2022 15:00

Tämän kandiohjelman opiskelija voi jatkaa opintoja seuraavissa maisteriohjelmissa ilman erillistä hakua, jos hänelle on myönnetty tutkinnonsuoritusoikeus kandidaatin ja maisterin tutkintoihin. Yhteishaussa ja avoimen väylän haussa hyväksytylle opiskelijalle myönnetään aina myös maisterin tutkinnon suoritusoikeus. Huomaathan kuitenkin, että osaan maisteriohjelmista voidaan vaatia tiettyjä ennalta määriteltyjä opintoja. Lisäksi opiskelijoiden määrää on osassa rajattu ja optio saattaa myös päteä vain yhteen tai muutamaan maisteriohjelman opintosuuntaan.

Hae opiskelijaksi

Opiskelijaksi-sivuilta löydät hakuohjeita, tietoa yhteishausta sekä kaikki koulutusohjelmamme ja opiskeluvaihtoehdot. Varmista, että täytät hakuehdot ja että sinulla on hakemiseen tarvittavat liitteet ennen hakemista.

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolun kautta. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn Helsingin yliopistosta ja 1-2 koulutusohjelmasta.