YESLAB heinäkuun kuulumiset - Provet Cloud -lähetteistä ja uutta tutkimusta

Kesä on täällä - hevoset kirmaavat laitumella ja monet eläimet nauttivat lämpimistä uimavesistä. YESLAB:issa työnteko jatkuu normaalisti myös helteillä. Aloitamme julkaisemaan kuukausittain ajankohtaisia kirjoituksia nettisivuillamme.

Ajankohtaisia kuulumisia laboratoriosta!

Tutkimusrintamalla tapahtuu: Kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osastolla on käynnistymässä tutkimusprojekti hevosten MRSA- ja ESBL-bakteerien kantajuudesta ja epidemiologiasta Suomessa. Tutkimusta on tarkoitus tehdä sekä sairaalaympäristössä että kotitalleilla.

Huomautus Provet Cloud -potilasohjelmaa käyttäville asiakkaillemme: Provet Cloud -ohjelmassa ei vielä toistaiseksi ole integraatiota laboratoriojärjestelmämme kanssa, joten pyydämme tekemään lähetteen asiakaskanavallamme. Integraation kehitystyö on käynnissä. Provet Net -potilasohjelmaa käyttävät asiakkaat voivat tehdä lähetteen potilasohjelman kautta. Jos lähetteen tekemisessä on ongelmia, pyydämme ottamaan yhteyttä laboratorioon, jotta voimme auttaa ongelman selvittämisessä. Myös palveluntarjoaja FNS:n Provet-tuki palvelee asiakkaitamme sekä potilasohjelman että asiakaskanavan kanssa.

Mukavaa heinäkuuta ja kauniita kesäpäiviä kaikille asiakkaillemme ja potilaille!