Tiedote YESLAB:n toiminnasta huhtikuussa 2023

Tutkittavien näytteiden määrää joudutaan rajoittamaan henkilöstövajeen vuoksi

YESLAB:ssa tutkittavien näytteiden määrää joudutaan rajoittamaan 10.4.2023 alkaen henkilöstövajeen vuoksi. Pyydämme, että tästä eteenpäin meille lähetetään ainoastaan sellaisia yksittäisiä näytteitä, joita ei kohtuudella pystytä lähettämään muualle ja/tai joiden tutkiminen meillä on erityisen tärkeää. Muutos on voimassa toistaiseksi. Tähän mennessä lähetetyt näytteet pyrimme tutkimaan viivytyksettä. 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja toivomme, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme normaalisti mahdollisimman pian. Ilmoitamme tilanteen muutoksista sähköpostitse ja nettisivujemme Ajankohtaista-osiossa. Lisätietoa näytteiden lähettämisestä saatte osoitteesta yeslab@helsinki.fi tai 029 41 57478 (ark 9-15).

Huomioittehan, että YESLAB on suljettu pääsiäispyhien ajan 7. – 10.4. Pääsiäistä vasten lähetettäville näytteille voidaan harkinnan mukaan käyttää Lauantaijakelu-lisäpalvelua. Tällöin näytteet toimitetaan meille lauantaina ja niitä säilytetään laboratorion jääkaapissa tiistaihin asti.