Luentomateriaalit

Tervetuloa tutkimusryhmämme luentomateriaalisivulle, jossa jaamme esityskalvojamme ja muita tiedostoja pidetyistä luennoista, esitelmistä ja puheista. Luentomateriaalien avulla voit tutustua muun muassa viimeisimpiin julkaistuihin tutkimustuloksiimme (huomioi, että esityksistä on poistettu vielä julkaisemattomat tulokset).
EDUCA 2024 Puheenvuoro (Prof. Pirjo Aunio)

Professori Pirjo Aunio, tutkimusryhmämme johtaja, esitteli uusimmat Toimi ja Opi -hankkeen tutkimustulokset EDUCA messukeskuksen Tahto lavalla 27.01.2024. Puheenvuoron luentomateriaalien avulla pääset tutustumaan matemaattisten ja motoristen taitojen harjoitusohjelmaamme sekä tutkimustuloksiimme pienten lasten fyysisen aktiivisuuden ja motoristen taitojen yhteyksistä toiminnanohjaukseen ja varhaisten matemaattisten taitojen oppimiseen.

Varhaiset matemaattiset taidot, koulutus (Prof. Pirjo Aunio)

Erityispedagogiikan professori, Pirjo Aunio, pitää koulutuksen Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksen ammatilaisille koskien varhaisten matemaattisten taitojen kehitystä. Tutustu ensimmäisen esityksen luentokalvoihin alla olevasta linkistä.

Keväällä on odotettavissa vielä kaksi esitystä: toinen keskittyy matemaattisten varhaistaitojen arviointiin ja toinen interventioihin. Myös näiden luentojen kalvot tulevat saataville luentojen jälkeen ladattavaksi ja löytyvät tältä samalta sivulta.