Opettaja, varaa ryhmällesi LUMA-tiedeluokan etäopintokäynti

Etäopintokäynnin aikana tiedeluokkiemme ohjaajat vastaavat teoriasisältöjen ja työvaiheiden läpikäymisestä sekä opastavat videoyhteyden välityksellä. Opintokäyntien sisällöt kytkeytyvät tuoreimpaan tutkimustietoon sekä opetussuunnitelmiin. Varattavanasi ovat tällä hetkellä maaliskuun etäopintokäynnit, kevään muut opintokäynnit täydennetään kalenteriin myöhemmin.

Valittavanasi on opintokokonaisuuksia ohjelmoinnista, maantieteestä, kemiasta ja fysiikasta. Lisäksi tulossa on matematiikan monialaisia kurssitöitä. Opintokäyntejä on tarjolla varhaiskasvatuksesta toisen asteen opetuksen. Lisäksi opintokäyntiin on mahdollista sisällyttää luonnontieteiden opiskelua ja tutkimusta koskevia esittelyosioita.

Etäopintokäynnit toteutetaan videoyhteyden välityksellä oppimisyhteisöjen tai oppijoiden omissa tiloissa ja heidän omia välineitään hyödyntäen. Ne voivat pitää sisällään suoran lähetyksen seuraamista, työskentelyä tietokoneella sekä kokeellista työskentelyä. Kunkin työohjeen yhteydessä on kerrottu, mitä valmisteluja, välineitä ja tarvikkeita opettajan tulee varata ennen opintokäyntiä.

Lue tarkemmin opintokäynneistä ja varaa etäopintokäynti ryhmällesi Tiedekasvatuksen verkkosivuilta.