Koulutusohjelmien haku

Kotimaisten kielten ja kirjallisuuksien kandiohjelma

Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Kieli
suomi, ruotsi

Oletko kiinnostunut kielistä ja kirjallisuudesta?

Haaveiletko opettajan, toimittajan, kirjailijan tai tiedottajan urasta tai tehtävistä kirjasto- tai kulttuurialalla? Entä vähemmistökieliä ja monikielisyyttä ymmärtävän kielentutkijan tai asiantuntijan työstä? Kotimaisten kielten ja kirjallisuuksien kandiohjelmassa voit oman kiinnostuksesi mukaan erikoistua joko kieleen tai kirjallisuuteen tai opiskella kumpaakin. Ohjelmassa valittavia opintosuuntia ovat suomen kieli, Suomen kieli ja kulttuuri, suomalais-ugrilaiset kielet ja kulttuurit, kotimainen kirjallisuus, pohjoismaiset kielet (ruotsi toisena kotimaisena kielenä), nordiska språk (svenska som modersmål) ja nordisk litteratur.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.