Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta muutoksesta globaalisti ja paikallisesti?

Yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelma on sinua varten, jos olet kiinnostunut siitä, miten globaalia tasa-arvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta edistetään tai miten toisten yhteiskuntien ja kulttuurien tuntemus auttaa katsomaan omaamme toisin. Ohjelmassa perehdyt talouden, politiikan ja kulttuurin muutosprosessien yhteenkietoutumiseen ja niiden ilmenemiseen ihmisten arjessa eri aikoina. Tutustut kansainvälisten poliittisten ja taloudellisten riippuvuuksien ja ristiriitojen kehitykseen ja siihen, miten niitä on säännelty. Opit mitä on kehitys, harjaannut tarkastelemaan sitä, miten nyky-yhteiskunnat ovat rakentuneet ja näet, miten historia on läsnä nykyajassa. Yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelmissa voit opiskella kehitysmaatutkimusta, poliittista historiaa, sosiaali- ja kulttuuriantropologiaa ja talous- ja sosiaalihistoriaa.

Opiskelu Helsingin yliopistossa

Helsinki on toimiva ja turvallinen opiskelukaupunki. Opiskelijalle se tarjoaa monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä vilkkaan opiskelijaelämän. Tutustu yliopistoon, opiskeluun ja Helsinkiin.