Oletko valmis seikkailuun? Luomus ja Viikin kirjasto yhteistyöhön

Luomus on aloittanut yhteistyön Viikin kirjaston kanssa, mikä on synnyttänyt jo ensimmäiset konkreettiset teot. Yhteistyö alkoi yhteisestä halusta tuoda kaikille ihmisille mahdollisuus oppia luonnosta ja sen ihmeistä.

Luomus on aloittanut yhteistyön Viikin kirjaston kanssa, mikä on synnyttänyt jo ensimmäiset konkreettiset teot. Yhteistyö alkoi yhteisestä halusta tuoda kaikille ihmisille mahdollisuus oppia luonnosta ja sen ihmeistä. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia elämyksiä ja edistää samalla ymmärrystä luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, mutta myös sen hauraudesta.  

Kirjasto luonnon asialla 

Luomus on iloinen uudesta yhteistyöstä Viikin kirjaston kanssa. Kyseessä ei ole mikään tavanomainen Helsingin kaupungin kirjasto, vaan sen teemana on näkyvästi luonto. Ympäröivä alue luo mahtavat puitteet luontoteemaiselle kirjastolle. Se sijaitsee aivan Helsingin yliopiston kirjaston ja Viikin kampuksen kupeessa lähellä upeita Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueita. Luontoteema näkyy myös läpileikkaavasti kirjaston sisustuksessa ja kaikessa sen toiminnassa.

Yhteistyön ensimmäiset askeleet 

Viikin kirjastosta on nyt lainattavissa pääsylippuja Luonnontieteelliseen museoon! Lainattavissa on kaksi lippua museoomme: 1 kimppalippu (2 aikuista ja 4 lasta) ja 1 yhden hengen lippu. Lippujen laina-aika on 7 vrk, eikä niitä voi varata etukäteen. 

Lisäksi Viikin kirjaston kanssa on suunnitteilla muun muassa retkiä, asiantuntijaluentoja ja erilaisia työpajoja. Kirjasto on myös luvannut ajaa kirjafillarinsa Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan kesän aikana. Kesä ja syksy tuovat varmasti lisää uusia luontoteemaisia yhteistyökuvioita mukanaan – pysy siis kuulolla!

Mutta nyt, käy Viikin kirjastossa, lainaa liput, suuntaa askeleesi Luonnontieteelliseen museoon ja hyppää uuteen seikkailuun! 

Lisätiedot:

Essi Huotari
Markkinointikoordinaattori LUOMUS
essi.t.huotari@helsinki.fi
0400762012