Ravitsemustiede | Maisteriohjelma

Miksi syömme niin kuin syömme?

Mitä ruoalle tapahtuu elimistössä?  Miten ravinto ylläpitää terveyttä? Miten ihmisten ruoankäyttöä tutkitaan? Miten kulttuuri vaikuttaa ruokavalintoihin? Miten ruoasta puhutaan mediassa? 

Ravitsemustieteen maisteriohjelma* tarkastelee ihmisen ravitsemusta kansanravitsemuksen ja ravitsemusfysiologian näkökulmista.

*aiemmin Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelma

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 120 ECTS credits, 2 years
Tutkintotaso Maisteri
Kieli Suomi, Englanti, Ruotsi
Tuition fee per year (only non-EU/EEA citizens) 15 000 EUR
Hakuaika Alkaa: 02.01.2026 08.00 Loppuu: 16.01.2026 15.00
Ohjelman opetuskieli

Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.