Kasvitiede | Maisteriohjelma

Miten kasvit voivat auttaa meitä selviytymään globaaleista haasteista?

Kasvit ovat luonnon omia aurinkovoimaloita ja ylläpitävät elämää maapallolla. Ne ovat useimpien ravintoverkkojen ja ekosysteemien perusta. Kasvit tuottavat happea ja muuttavat auringon energian kemialliseksi energiaksi tuottaen meille ravintoa, kuituja, uusiutuvaa energiaa ja raaka-aineita monenlaisiin tarpeisiin. Ne toimivat yhteistyössä toisten eliöiden kanssa ja ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa fysikaalisen ja kemiallisen ympäristönsä kanssa, kommunikoivat ja sopeutuvat kulloistenkin olojen mukaan. Miten kasvit tekevät kaiken tuon toiminnallisella, fysiologisella ja molekyylitasolla - ja miksi on tärkeää tutkia näitä asioita?

Saat ajankohtaiset vastaukset, jotka perustuvat tutkijoidemme huippututkimukseen, tähän ja moniin muihinkin suuriin kysymyksiin valmistuessasi kasvitieteen maisteriohjelmasta.

 

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso Maisteri
Kieli Suomi, Englanti, Ruotsi
Tuition fee per year (only non-EU/EEA citizens) 15 000 EUR
Hakuaika Alkaa: 09.12.2024 08.00 Loppuu: 02.01.2025 15.00
Ohjelman opetuskieli

Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.