Mitä syömme nyt? Mikä antaa ruoalla hyvän maun? Raaka-aineet? Prosessointiteknologiat? Miten ruoan ja ruoantuotannon terveellisyyttä, turvallisuutta, ekologisuutta ja eettisyyttä voitaisiin parantaa? Jos haluaisit löytää vastaukset näihin kysymyksiin, hae elintarviketieteiden maisteriohjelmaan Helsingin yliopistoon.
Elintarviketieteiden maisterina saat työkalut elintarvikealan kehittämiseen ja uudistamiseen, sillä tunnet ja hallitset: 1) valmistusaineet ja -prosessit sekä niiden teoreettiset perusteet, 2) elintarvikkeiden eri ainesosat ja niiden vaikutuksen elintarvikkeiden laatuun sekä 3) elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden osatekijät.
Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.