Ohjeita

Dekaanipäivien päivätilaisuudet järjestetään Original Sokos Hotel Presidentin Sylvi-juhlasalissa, osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100, Helsinki. Hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa Kampin kaupunginosassa, Eduskuntatalon läheisyydessä. Vastapäätä hotellia sijaitsee Luonnontieteellinen museo. Luonnontieteellinen keskusmuseo on Helsingin yliopiston erillislaitos.

Dekaanipäivien iltatilaisuus järjestetään viiden minuutin kävelymatkan päässä Radisson Blu Royal Hotel Helsingin Ballroomissa, osoitteessa Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki. Tien toisella puolella sijaitsee Kampin kauppakeskus, josta löytyy bussiterminaali, metroasema, ravintoloita ja kauppoja.
Majoittuminen

Tapahtuman osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse.

Majoituskiintiö

Majoituskiintiön huoneet ovat nyt varattavissa myös netin kautta koodilla BDEK24. Kiintiö koskee Radisson Blu Royal Hotellia ajalla 5.–7.2.2024. 50 kpl Standard yhden hengen huonetta hintaan 149 euroa / huone / yö.

Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla varausvaiheessa. Yksittäinen kiintiöstä tehty varaus on peruttavissa tulopäivänä klo 18.00 asti, ellei toisin ole sovittu. Ensisijaisesti suosittelemme varauksen tekoa puhelimitse tai netissä. Ystävällisesti huomioittehan, että tietosuojasyistä luottokorttitietoja ei saa lähettää sähköpostitse. 

Maksutapa: Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. 

Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin. 

Huomioithan kiintiön voimassaoloajan. Huoneet varattavissa kiintiötunnuksella saatavuuden mukaan 9.1.2024 klo 18:00 mennessä, jonka jälkeen varaamattomat huoneet vapautuvat automaattisesti myyntiin.  

Varaukset: Radisson Blu myyntipalvelu 

Puhelin: +358 300 870 010 / yksittäiset huonevaraukset 

Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com 

Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”Dekaanipäivät ” varausta tehdessä. 

Radisson Hotels –  Alennuskoodi netissä BDEK24  

Saapuminen julkisilla

Julkiset kulkuyhteydet tapahtumapaikalle ovat erinomaiset. Hotellit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kampin bussiterminaalilta ja metroasemalta. Helsingin päärautatieasemalta kävelymatka hotelille vie n. 15 minuuttia.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Matka lentoasemalta hotellille kestää junalla tai autolla reilu puoli tuntia.

HSL-sovelluksesta löydät helposti liput ja reitit. Osta kerta-, kausi- tai vuorokausilippu missä ja milloin vain ja maksa kätevästi maksukortillasi. Saat HSL-sovelluksen puhelimeesi maksutta sovelluskaupasta. Lataa AppStorestaGooglePlaysta tai AppGallerysta.

Lähde: HSL verkkosivut

Saapuminen autolla majoituspaikkaan

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki tarjoaa sisäpysäköintipaikkoja lisäveloituksesta. Hotellissa on myös sähköauton latauspisteitä. Hotellin pysäköintihalliin ajetaan Malminrinteen ja Lapinlahdenkadun kautta. Käänny oikealle tunneliin ja seuraa kylttejä. Hallin korkeus on 2,1 metriä. Pääset hotelliin portaikosta ja voit maksaa pysäköinnin vastaanotossa.

Lisätietoja saat hotellin vastaanotosta, sähköpostitse osoitteesta info.royal.helsinki@radissonblu.com tai puhelimitse +358 (0)20 1234  701.