Viikistä siirretyt gradut, lehdet ja erikoiskokoelma nyt käytettävissä Kaisa-talossa

Viikin kampuskirjaston kokoelmia on karsittu, tiivistetty ja siirretty kevään aikana, ja osa Viikin aineistosta on siirtynyt pysyvästi pääkirjastoon Kaisa-taloon.

Viikistä siirretyt lehdet ovat nyt asiakkaiden käytössä pääkirjastossa Kaisa-talossa. Lehdet löytyvät Kaisa-talon kellarikerroksesta K4.

Gradut ja erikoiskokoelma ovat Kaisa-talon suljetussa varastossa. Suljetun varaston aineiston saat käyttöösi tekemällä Helkassa varastotilauksen. Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa, ja voit myös seurata asiakastiedoissasi Helkassa, milloin pyytämäsi aineisto on käytettävissäsi. Lue lisää varastotilauksesta kirjaston verkkosivulta.

Viikin kampuskirjaston kokoelmat, tilat ja palvelut ovat käytettävissä pääosin normaalisti perjantaihin 29.5.2020 asti. Kesäkuusta alkaen kampuskirjasto on kiinni Infokeskus Koronan muutostöiden vuoksi. 

Elokuussa 2020 avataan Infokeskuksen 4. kerroksessa Viikin kampuskirjaston ja Viikin kirjaston yhteinen väistökirjasto, joka palvelee sekä yliopiston että kaupunginkirjaston asiakkaita siihen asti, kunnes kirjastojen varsinaiset tilat valmistuvat kesällä 2021.

Lue lisää kampuskirjaston muutoksista Viikin kampuskirjasto uudistuu -verkkosivulta.