Viikin Pop-up Kirjasto on suljettu 24.5.-6.6.21

Viikin Pop-up Kirjasto on suljettuna kaksi viikkoa Infokeskuksen muutostöiden vuoksi. Tänä aikana Pop-up Kirjastosta ei voi noutaa varauksia eikä lainata aineistoa.

Viikistä voi noutaa aineistoa vielä viikolla 20 (17.-21.5.) ja kampuskirjaston rajatut palvelut ovat käytettävissä jälleen remonttisulun jälkeen maanantaista 7.6. alkaen. Pop-up Kirjasto Infokeskuksen 4. kerroksessa on avoinna arkisin klo 11-18. Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia Pop-up Kirjaston tiloissa.

Jos olet saanut Helkasta saapumisilmoituksen, voit noutaa varauksesi Viikistä perjantaihin 21.5. asti. Saapuneet varaukset ja etukäteen tilatut aineistot noudetaan itsepalveluna kirjojen noutohyllystä. Vain yksi henkilö kerrallaan varausten noutoalueelle.

Remonttisulun aikana Viikin kampuskirjaston kokoelmat eivät ole käytettävissä eikä Viikin aineistoa voi varata noudettavaksi myöskään kirjaston muihin toimipaikkoihin.

Muutoksia kirjaston palveluihin voi poikkeustilanteen aikana tulla nopeasti. Kirjasto seuraa Helsingin yliopiston, Suomen valtion, HUS:n ja THL:n poikkeustilanteen suosituksia ja määräyksiä. Lisää poikkeustilanteen ohjeita on kirjaston verkkosivuilla. Verkkosivuilta löydät myös kaikki sähköiset yhteydenottokanavat kirjastoon.