Viikin kampuskirjaston aineistot keskitetään Infokeskuksen 4. kerrokseen

Viikin kampuskirjastossa on tehty kokoelmasiirtoja viime syksystä lähtien ja tämän kevään aikana viimeisetkin kokoelmat siirretään 4. kerrokseen. Osa Viikin aineistosta siirtyy pysyvästi pääkirjastoon Kaisa-taloon. Kokoelmasiirroilla Viikin kampuskirjasto valmistautuu Infokeskus Koronan tuleviin korjaus- ja muutostöihin, jotka alkavat kesällä 2020.

Viikin kampuskirjaston kokoelmia karsitaan, tiivistetään ja siirretään kevään aikana, ja osa aineistosta siirtyy pysyvästi pääkirjastoon Kaisa-taloon.

  • Luokituksen mukaiset kirjakokoelmat on järjestetty tiiviimmin yhtenäiselle alueelle 4. kerrokseen.
  • Neljänteen kerrokseen siirretään kevään aikana myös sarjat ja lehdet, ja lopuksi kurssikirjat. Osa lehdistä siirretään helmikuussa Kaisa-taloon, missä ne ovat käytettävissä 16.3.20 alkaen.
  • Opinnäytteet ja erikoiskokoelma siirretään Viikistä Kaisa-taloon helmikuussa, missä ne ovat käytettävissä 24.2.20 alkaen.

Viikin kampuskirjaston kokoelmat, tilat ja palvelut ovat käytettävissä pääosin normaalisti perjantaihin 29.5.20 asti. Kesäkuusta alkaen kampuskirjasto on kiinni. Elokuussa 2020 avataan Infokeskuksen 4. kerroksessa Viikin kampuskirjaston ja Viikin kirjaston yhteinen väistökirjasto, joka palvelee sekä yliopiston että kaupunginkirjaston asiakkaita siihen asti, kunnes kirjastojen varsinaiset tilat valmistuvat kesällä 2021.