Vaikuta Aleksandrian muutossuunnitelmiin pop up -työpajoissa

Huhti-toukokuussa järjestetään kolme eri sisältöistä työpajaa oppimiskeskus Aleksandrian tulevasta uudistuksesta. Tule tutustumaan ja kerro kantasi suunnitelmista.

Lukuvuoden 2024–2025 aikana Aleksandrian tiloja päivitetään vastaamaan muuttuvia opetus- ja oppimismenetelmiä. Oppimiskeskuksen viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on torstai 20.6. Opiskelijoiden ja henkilökunnan on mahdollista vaikuttaa muutossuunnitelmiin kolmessa eri sisältöisessä pop up –työpajassa, joiden ajankohdat ja aiheet ovat:

  • Maanantai 8.4., Aleksandrian tilojen toiminallisuus ja ohjeistus 
  • Tiistai 23.4., Aleksandrian toiminnalliset suunnitelmat, väistötilasuunnitelmat sekä tuloksia Aleksandrian käyttäjäkyselystä
  • Maanantai 6.5., ajatuksia muutoksesta

Aiemmasta tiedosta poiketen työpajat pidetään 23.4. Porthanian sisääntulokerroksessa ja 6.5. Metsätalon aulassa. Kaikki työpajat järjestetään klo 12-14. 

Vastaa käyttäjäkyselyyn ja anna palautetta

Aleksandrian 1. kerroksessa on mahdollista tutustua muutoksen tämänhetkisiin luonnossuunnitelmiin. Palautetta suunnitelmista voi antaa Aleksandrian käyttöön liittyvän käyttäjäkyselyn kautta. Sen avulla kartoitetaan erilaisten itseopiskelutilojen tarpeita. Lisäksi kyselyssä voi jättää kysymyksiä oppimiskeskuksen muutoksesta. Kyselyyn pääsee vastaamaan myös Aleksandrian tiloista löytyvien QR-koodien avulla.