Tiloja ja kokoelmia pois käytöstä Kaisa-talon 2. kerroksessa

Palonsammutusjärjestelmän korjaustyö siirtyy uudelle alueelle Kaisa-talon 2. kerroksessa. Kerroksesta suurin osa on rajattu työmaa-alueeksi heinäkuun alkupuolelle asti.
Au­to­maat­ti­sen pa­lon­sam­mu­tus­jär­jes­tel­män kor­jaus Kai­sa-ta­los­sa 2021-2022

Automaattinen palonsammutus- eli sprinklerijärjestelmä korjataan vaiheittain kaikissa Kaisa-talon kerroksissa. Kokonaisuudessaan korjaustyöt kestävät noin vuoden, kesään 2022 asti. 

Kaisa-talon kerroksia ei suljeta kokonaan, vaan kulloinkin korjaustyön alla oleva alue erotetaan suojauksin muusta kerroksesta. Kirjaston keskialueella sijaitseva kierreportaikko saattaa olla lyhyitä aikoja pois käytöstä eri kerroksissa, mutta hisseistä ainakin yksi on aina käytettävissä.

Kirjaston kokoelmia, lukupaikkoja ja ryhmätyötiloja on pois käytöstä vuorotellen sen mukaan, missä kerroksessa ja millä alueella korjaustyötä kulloinkin tehdään. Kokoelmat suojataan huputtamalla, minkä vuoksi kokoelmiin ei ole pääsyä korjaustöiden aikana. Poikkeuksena kuitenkin osa kurssikirjoista, jotka siirretään 2. kerrokseen siksi aikaa, kun sprinklerikorjauksia tehdään 3. kerroksen kurssikirja-alueella heinäkuussa 2021.

Verkkosivulta löydät tarkempia tietoja remontista ja sen etenemisestä Kaisa-talossa.

Yh­teys­hen­ki­löt

Lisätietoja taloteknisestä projektista
Tapani Nousiainen
SRV Rakennus Oy
ext-tapani.nousiainen(at)srv.fi
p. 040 777 0139

Kirjaston yhteyshenkilö
Ritva Hagelin
Kehittämispäällikkö
ritva.hagelin(at)helsinki.fi
p. 02941 23872