Pitkät laina-ajat alkavat Viikissä 30.4.20

Viikin kampuskirjaston palveluissa on muutoksia huhti-toukokuussa.

Pitkät laina-ajat alkavat Viikin kampuskirjastossa vappuaattona, torstaina 30. huhtikuuta. Viikin kokoelmista lainaamiesi kirjojen eräpäiväksi tulee 12.8.2020, kun lainaat tai uusit

  • 30.4. alkaen aineiston, jossa on 28 vuorokauden laina-aika,
  • 14.5. alkaen aineiston, jossa on 14 vuorokauden laina-aika (kurssikirjat), ja
  • 26.5. alkaen aineiston, jossa on 2 vuorokauden laina-aika.

Poikkeustila on hankaloittanut opiskelijoiden pääsyä oppimateriaaleihin. Olethan omalta osaltasi solidaarinen ja palautat aineiston, jota et tarvitse. Näin annat toisille mahdollisuuden saada vielä aineistoa toukokuussa. Kirjoja voi palauttaa kirjaston palautusluukkuihin turvallisesti ilman ihmiskontakteja.

Painetun aineiston nouto järjestetään Kaisa-talosta kevään ajan

Viikin kampuskirjasto sulkeutui 18.3. poikkeustilan vuoksi ja on nyt suljettuna elokuun 2020 alkupuolelle asti.

Helsingin yliopiston jäsenet voivat tilata Viikin kokoelmiin kuuluvaa, lainattavaa aineistoa noudettavaksi Kaisa-taloon. Aineistoa voi tilata 29.5.20 asti. Infokeskuksen remontin alettua kesäkuussa, aineistoa ei Viikin kampuskirjastosta voida enää toimittaa.

Lue lisää painetun aineiston lainaamisesta poikkeustilan aikana → 

Kampuskirjaston muut palvelut kevään 2020 aikana

Viikin kampuskirjaston puhelinpalvelu on auki perjantaihin 29.5. asti arkisin klo 10-13. Kampuskirjaston ollessa suljettu, sinua palvelee pääkirjasto Kaisa-talon puhelinpalvelu.

Kirjoja voi palauttaa Viikin palautusluukkuun perjantaihin 29.5. asti. Kesällä Viikin palautusluukku ei ole toiminnassa.

24h lukusali on suljettu kevään poikkeustilan ja Infokeskuksen remontin ajan. Lukusali ei sellaisenaan ole käytössä myöskään Infokeskuksen remontin jälkeen. Jos sinulla on yhä kulkulupakortti 24h lukusaliin, voit palauttaa sen Viikin kampuskirjastoon elokuussa 2020, kun kampuskirjasto on avattu väistötiloissa.

Lue lisää kevään ja kesän palveluista Viikin kampuskirjastossa →

Kampuskirjasto avataan väistötiloissa elokuussa 2020

Elokuussa 2020 avataan Infokeskuksen 4. kerroksessa Viikin kampuskirjaston ja Viikin kirjaston yhteinen väistökirjasto, joka palvelee sekä yliopiston että kaupunginkirjaston asiakkaita siihen asti, kunnes kirjastojen varsinaiset tilat valmistuvat kesällä 2021.

Lue lisää väistökirjastosta →