Meilahden kampuskirjasto aukeaa 8.8. - katutöistä liikennöinti - ja meluhaittaa

Meilahden kampuskirjasto avaa ovensa 8.8.2022 kesätauon jälkeen. Huomioithan, että Meilahdessa alkaneiden katutöiden vuoksi joukkoliikenne ja ajoneuvot ajavat poikkeusreittejä. Kallionporaustöistä saattaa aiheutua myös meluhaittaa.
Katutöistä aiheutuvia muutoksia Meilahdessa

Meilahden sairaala-alueen lähellä on alkanut elokuun alussa uuden raitiotien päätepysäkin rakennustyöt. Katutöitä tehdään Tukholmankadulla sekä Haartmaninkadulla. Työt aiheuttavat loppuvuodeksi muutoksia joukkoliikenteen ja moottoriajoneuvojen reitteihin. Esimerkiksi Terkon lähimmät pysäkit ovat poissa käytöstä. Tarkista saapumisreittisi kirjastoon siis etukäteen. Jalankulun ja pyöräilyn poikkeusjärjestelyt ohjataan liikennemerkein.

Kalliotyöstä ja porauksesta aiheutuu ajoittain meluhaittaa etenkin arkisin klo 7-18 välillä. Vesihuollon liitostöiden aikana myös vedenjakelussa saattaa olla lyhyitä katkoja.

Tarkempia tietoja alueen liikenneyhteyksistä (1.-9.8.2022) HSL:n sivuilta: https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2022/07/ei-raitioliikennetta-munkkiniemeen-1.9.8

Lisätietoja alueen rakennustöistä 1.8-31.12.2022 Helsingin kaupungin sivuilla: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunkiymparisto/ratikan-paatepysakin-rakennus-alkaa-meilahdessa

Ks. myös Kirjaston kesä 2022