Lainaa kurssikirjat kesäkuun aikana! Kaisa-talon kurssikirjakokoelma pois käytöstä heinäkuussa

Kurssikirjakokoelma on pois käytöstä 8.7. alkaen Kaisa-talon sprinkleriremontin vuoksi. Haethan siis kurssikirjat lainaan ennen sitä.

Palonsammutusjärjestelmän korjaustyö siirtyy 3. kerrokseen heinäkuussa. Kerroksesta suurin osa rajataan työmaa-alueeksi. Luku- ja virkistysalueet Kaisaniemenkadun puoleisessa päädyssä ovat pois käytöstä remontin ajan.

Kaikki 3. kerroksen kokoelmat eli kurssikirjat, lyhytlainat, lainattavat sanakirjat sekä opiskelun tukiaineistot ovat pois käytöstä 8.7.-25.7.2021. Tänä aikana kokoelmista ei voi lainata aineistoa. Käy siis hakemassa kurssikirjat lainaan kesäkuun aikana, jos tarvitset niitä kesällä.

Hyllyssä oleviin kurssikirjoihin voi remontin aikana tehdä varauksia Helka-tietokannassa, ja ne noudetaan kun remontti on valmis. Saat Helkasta saapumisilmoituksen, kun varauksesi on noudettavissa itsepalveluna Kaisa-talon noutohyllystä.

Avoimen yliopiston heinäkuun sekä elokuun alkupuolen kesäopintojen kurssikirjat keskustan tieteenaloilta siirretään remontin ajaksi 2. kerrokseen, mistä niitä voi hakea lainaan normaalisti.

Myös oikeustieteellisen tiedekunnan kesätenttien kurssikirjat siirretään 2. kerrokseen, mikäli ne eivät ole saatavilla e-kirjana.

Lyhytlainojen eräpäiviä siirretään: välillä 5.-7.7. erääntyvien lyhytlainojen eräpäivät siirretään maanantaihin 26.7.

Suljettu työmaa-alue ja kokoelmat on merkitty oheiseen pohjakarttakuvaan. Aineistojen kohdalla on Helka-tietokannassa huomautus "Pois käytöstä 25.7.2021 asti".

Automaattinen palonsammutus- eli sprinklerijärjestelmä korjataan vaiheittain kaikissa Kaisa-talon kerroksissa. Kokonaisuudessaan korjaustyöt kestävät noin vuoden, kesään 2022 asti. Verkkosivulta löydät tarkempia tietoja remontista ja sen etenemisestä Kaisa-talossa.