Kirjaston maaliskuu Ohjauskulmassa

HUOM: tulevat maaliskuun tapahtumat on peruttu. Maaliskuun ohjelmassa neuvontaa kurssikirjoista ja Aasian tiedonlähteistä sekä HLBT-tapahtuma.

Ohjauskulmassa järjestetään neuvontaa mm. opinnäytteen tiedonhankintaan, maisterintutkielman palautusprosessiin ja e-julkaisujen käyttöön liittyen. Ohjauskulman kevätlukukauden aikataulun löydät Opiskelijan ohjeista. 

Ohjauskulma sijaitsee Kaisa-talossa 3. kerroksessa sisääntuloaulassa (Fabianinkatu 30).

Kurssikirjat käytössäsi

Torstaina 12.3. klo 12-14

Tule tapaamaan kirjaston kurssikirjavastaavia Ohjauskulmaan!

Oletko miettinyt, mistä kurssikirjat löytyvät Kaisa-talossa? Miksi kurssikirjani ei ole saatavana e-kirjana? Kurssikirjaa ei löydy hyllystä tai Helkasta, mitä teen? 

Tervetuloa kyselemään ja antamaan palautetta!

PERUTTU: Aasia avautuu AsiaPortalista

HUOM: tilaisuus on peruttu. 

Torstaina 19.3. klo 12-13.30

AsiaPortal on pohjoismainen tiedonhakuportaali Aasiasta kiinnostuneille tutkijoille ja opiskelijoille. AsiaPortalin aineisto painottuu Itä-Aasiaan, mutta mukana on myös Kaakkois- ja Etelä-Aasian aineistoja.

Poikkea Ohjauskulmaan milloin tahansa välillä klo 12-13.30. Voit tulla paikalle, jos olet jo aiemmin tutustunut AsiaPortaliin ja haluat nyt syventyä aiheesen, tai voit tulla ilman ennakkotietoja portaalin käytöstä. Aasian tiedonlähteiden asiantuntijat neuvovat sinut alkuun ja eteenpäin tiedonhaussasi! 

AsiaPortalin ja muut Aasian tiedonlähteet löydät myös Aasian tutkimuksen oppaistamme.

PERUTTU: Kumpula LGBT+ Pop Up

HUOM: tilaisuus on peruttu. 

Torstaina 26.3. klo 12-15

Tule tapaamaan Kumpula LGBT+-yhteisön jäseniä!

Kumpula LGBT+ esittelee toimintaansa pop up -tapahtumassa Ohjauskulmassa. Yhteisö järjestää erilaisia tapahtumia opiskelu- ja työhyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Kumpulan kampuksella.

Tapahtumassa on jaossa yhteisön jäsenten suunnittelemia tarroja, ja näytillä on myös mielenkiintoista teemaan liittyvää kirjallisuutta Helsingin yliopiston kirjaston kokoelmista. 

Lue lisäää Kumpula LGBT+-yhteisön toiminnasta! (Verkkosivu on englanninkielinen.)