Kirjaston kesä 2024: Tarkista palvelut ja aukioloajat

Kirjaston paikallispalveluissa ja aukioloajoissa on muutoksia kesäkaudella 13.5.-25.8.

Aukioloajat

Kaisa-talo sekä Viikin kampuskirjasto ovat avoinna koko kesän. Kumpulan ja Meilahden kampuskirjastot ovat suljettuina 17.6. - 4.8. Oppimiskeskus Aleksandrian viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on torstai 20.6., jolloin myös yökäyttömahdollisuus päättyy.

Kirjaston toimipaikoilla on lyhyemmät aukioloajat:

  • Meilahdessa ma 20.5. alkaen
  • Kumpulassa ma 3.6. alkaen
  • Kaisa-talossa ja Viikissä to 20.6. alkaen

Painetun aineiston lainaus ja palautus

Kumpulan, Meilahden ja Viikin kampuskirjastojen asiakaspalvelu suljettuna 17.6. - 11.8., ja toimipaikoissa on pitkät laina-ajat. Voit varata aineistoa Kumpulan ja Meilahden kokoelmista noudettavaksi Kaisa-taloon tai Viikkiin. Tee varaus normaalisti Helkassa.

Kumpulan, Meilahden ja Viikin lainoihin tulee eräpäiväksi 14.8.24 seuraavasti:

  • 28 vrk:n lainoihin 20.5. alkaen
  • 14 vrk:n lainoihin 3.6. alkaen (kurssikirjat)
  • 2 vrk:n lainoihin 13.6. alkaen

Kaisa-talon kokoelmiin kuuluvalla aineistolla on normaalit laina-ajat, koska toimipaikka ja sen asiakaspalvelu ovat avoinna koko kesän.

Kumpulan ja Meilahden varaushyllyt ovat käytettävissä perjantaihin 14.6. asti. Maanantaista 17.6. alkaen kaikki saapuneet varaukset noudetaan Kaisa-talosta tai Viikistä.

Voit palauttaa kirjoja Kaisa-taloon ja Viikkiin kirjastojen aukioloaikoina. Palautusluukkuihin kirjoja voi palauttaa kellon ympäri Kaisa-talossa ja Kumpulassa. Meilahdessa kirjoja voi palauttaa Haartman-instituutin aulassa sijaitsevaan palautuslaatikkoon. Haartman-instituutti on avoinna kesällä ma-pe 8-15:30.