Kirjaston kesä 2023: Tarkista palvelut ja aukioloajat

Paikallispalveluissa ja aukioloajoissa on muutoksia kesäkaudella 15.5.-20.8. E-aineistot ovat yliopistoyhteisön käytettävissä etäyhteydellä koko kesän.

Painetun aineiston lainaus ja palautus

Kumpulan ja Meilahden kampuskirjastot ovat suljettuina 19.6. - 6.8. Voit varata aineistoa Kumpulan ja Meilahden kokoelmista noudettavaksi Kaisa-taloon tai Viikkiin. Tee varaus normaalisti Helka-tietokannassa.

Kumpulan ja Meilahden lainoihin tulee eräpäiväksi 10.8.23 seuraavasti:

  • 28 vrk:n lainoihin 22.5. alkaen
  • 14 vrk:n lainoihin 5.6. alkaen (kurssikirjat), ja
  • 2 vrk:n lainoihin 15.6. alkaen.

Kaisa-talon ja Viikin kokoelmiin kuuluvalla aineistolla on normaalit laina-ajat, koska toimipaikat ovat avoinna koko kesän.

Kumpulan ja Meilahden varaushyllyt ovat käytettävissä perjantaihin 16.6. asti. Maanantaista 19.6. alkaen kaikki saapuneet varaukset noudetaan Kaisa-talosta tai Viikistä.

Voit palauttaa kirjoja Kaisa-taloon ja Viikkiin kirjastojen aukioloaikoina. Palautusluukkuihin kirjoja voi palauttaa kellon ympäri Kaisa-talossa ja Kumpulassa. Meilahdessa kirjoja voi palauttaa Haartman-instituutin aulassa sijaitsevaan palautuslaatikkoon. Haartman-instituutti on avoinna kesällä ma-pe 8-15:30.

Aukioloajat

Kaisa-talo ja Viikin kampuskirjasto sekä Oppimiskeskus Aleksandria ovat avoinna koko kesän. Kumpulan ja Meilahden kampuskirjastot ovat suljettuina 19.6. - 6.8.

Kirjaston toimipaikoilla on lyhyemmät aukioloajat

  • Meilahdessa ma 15.5. alkaen
  • Kumpulassa ma 22.5. alkaen
  • Aleksandriassa ja Kaisa-talossa to 22.6. alkaen.

Tervetuloa Helsingin yliopiston kirjastoon myös kesällä, ja mukavaa kesän odotusta kaikille asiakkaillemme!