Kaisa-talossa aiempaa laajemmat kesäaukioloajat 24.6.–16.8.2024

Aleksandrian mennessä lukuvuoden kestävään remonttiin, pääkirjasto Kaisa-talo tarjoaa tilaa opiskeluun myöhempään kuin aiempina kesinä.

Kirjasto haluaa tarjota opiskelijoille työskentelypaikkoja kesällä myös iltaisin oppimiskeskus Aleksandrian mennessä remonttiin. Aiemmista kesistä poiketen Kaisa-talo on avoinna arkisin hieman pidempään 24.6. alkaen:

  • Ma-to klo 8–20, pe 8–18 
  • Asiakaspalvelu ma-pe klo 10–18 

Sisäänkäynti kirjastoon tapahtuu kesällä pääovesta Fabianinkadulta tai hissillä Kaisaniemenkadulta ja metrotasolta. 

Lisäksi kesän aikana Kaisa-taloon lisätään itseopiskeluun soveltuvia tiloja. Luku- ja työskentelypaikkoja lisätään erityisesti Kaisa-talon 2. kerrokseen. Myös muissa kerroksissa järjestetään luku- tai ryhmätyökäyttöön tiloja, jotka ovat olleet aiemmin muussa käytössä. 

Kampuskirjastot siirtyvät kesäaikaan 17.6. alkaen, ja Kumpulan ja Meilahden kampuskirjastot ovat suljettuina 17.6. - 4.8. Viikin kampuskirjaston asiakaspalvelu on suljettu 17.6.-11.8., mutta kirjaston tilat ovat avoinna rakennuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Aleksandriaa remontoidaan lukuvuosi 2024–2025

Aleksandrian viimeinen aukiolopäivä on torstai 20.6., jonka jälkeen oppimiskeskus menee remonttiin lukuvuodeksi 2024–2025. Remontin edetessä ajankohtaisista asioista tiedotetaan Aleksandrian verkkosivulla

Aleksandria avataan uudelleen muutostöiden jälkeen kesällä 2025. Aleksandrian kehittäminen jatkuu saadun palautteen pohjalta myös uusien tilojen käyttöönoton jälkeen. 

Jos haluat antaa palautetta Aleksandrian kehittämiseen liittyen, se onnistuu palautekyselyn kautta.