Historian kokoelmia pois käytöstä Kaisa-talossa 19.5.-13.6.21
Osa Kaisa-talon 2. kerroksessa sijaitsevista historian ja kulttuurien tutkimuksen kokoelmista on pois käytöstä noin kolmen viikon ajan keskiviikosta 19.5. alkaen. Tänä aikana kokoelmista ei voi lainata eikä varata aineistoa.

Kaisa-talossa käynnistyy toukokuussa mittava automaattisen palonsammutusjärjestelmän eli sprinklerijärjestelmän korjaustyö. Sprinklerijärjestelmä korjataan vaiheittain kaikissa Kaisa-talon kerroksissa, ja kokonaisuudessaan korjaustyöt kestävät noin 12 kuukautta. Verkkosivulta löydät tarkempia tietoja remontista ja sen etenemisestä Kaisa-talossa.

Korjaustyö aloitetaan Kaisa-talon 2. kerroksesta keskiviikkona 19.5. Ensimmäisessä vaiheessa 19.5.-13.6. ovat pois käytöstä Kaisaniemenkadun puolella olevat historian ja kulttuurien tutkimuksen kokoelmat välillä "Historia ja kulttuurien tutkimus HIS Mb" -- "Historia ja kulttuurien tutkimus HIS Mö". Kokoelmista ei voi lainata eikä varata aineistoa.

Suljetut kokoelmat on merkitty alla olevaan pohjakarttakuvaan. Aineistojen kohdalla on myös Helka-tietokannassa huomautus "Pois käytöstä 14.6.2021 asti / Not available until June 14, 2021".

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.