Kirjaston palvelut koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Muutoksia kirjaston palveluissa

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne sulkee kampuskirjastot ja oppimiskeskukset ainakin elokuun 2020 alkuun asti. Painetun aineiston lainaus järjestetään Kaisa-talosta. Yliopistolaisia on kehotettu työskentelemään kotona ja opiskelemaan itsenäisesti etänä. Tälle päivittyvälle sivulle on koottu tietoa poikkeusjärjestelyistä ja kirjaston etätyön ja itseopiskelun tueksi tarjoamista palveluista ja aineistoista.
Lisätietoja: Helsingin yliopiston ohjeet ja määräykset koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen

Ohjeita kirjaston asiakkaille

Painetun aineiston lainaus ja nouto järjestetään Kaisa-talosta. E-aineistot ovat yliopistolaisten käytettävissä Helkan kautta. Kirjaston asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse, sähköpostitse ja verkossa. Kampuskirjastot ja oppimiskeskukset ovat suljettuina ainakin elokuun 2020 alkuun asti.