Virkistysalueet

Virkistysalueet ovat vapaamuotoisempaa oleskelua, työskentelyä ja juttelua varten. Eväiden syönti on sallittu, mutta pidä tilat siisteinä ja siivoa jälkesi. Hoida puhelut puhelutiloissa tai sivummalla niin, ettet häiritse muita.

Laajempi virkistysalue on sisääntulokerroksessa (3. krs) Kaisaniemenkadun puoleisessa takanurkassa. Alueella on myös erillinen opiskelijoiden taukohuone, jossa on tilaa 6-8 henkilölle. Huoneesta löytyy mikro, vedenkeitin sekä juoma-automaatti.

Toinen pienempi virkistysalue on 7. kerroksessa Fabianinkadun puoleisessa päädyssä. Alueelta löytyy kahviautomaatti ja Kaisa-talon upea terassi, joka on auki keväästä syksyyn.

 

Opiskelijoiden taukotila sijaitsee Oppimiskeskus Aleksandrian pohjakerroksessa. Huoneessa on tilaa noin 14 henkilölle. Tilasta löytyy mikro, vedenkeitin, jääkaappi sekä jonkin verran astioita.

 

Minervan oppimiskeskuksen oleskelu- ja virkistysalue löytyy läheltä sisäänkäyntiä, kierreportaiden ympäristöstä. Tilassa ei ole limsa- tai kahviautomaatteja, mutta omien eväiden syönti onnistuu hyvin. 

Kaikissa kirjaston toimipaikoissa ja oppimiskeskuksissa löytyy kahvila kätevästi läheltä.

Well Kaisa-talo palvelee Aleksandrian ja Kaisa-talon kävijöitä Kaisa-talon 2. kerroksessa. Sisäänkäynti Vuorikadulta, Kaisaniemenkadulta tai rullaportaita pitkin Aleksandrian aulasta.

Well Terkko palvelee Meilahden kampuskirjaston kävijöitä Terkko Health Hubin ensimmäisessä kerroksessa.

Unicafe Physicum palvelee Kumpulan kampuskirjaston kävijöitä Physicumin aulassa.

Unicafe Korona palvelee Viikin kampuskirjaston kävijöitä Infokeskus Koronan aulassa.