Merkitse muistiin: Sustainability Science Days 2021 -kestävyystieteen konferenssi

HELSUSin ja Aalto Sustainability Hubin yhteistyössä järjestämä kestävän kehityksen Sustainability Science Days Conference 2021 -konferenssi järjestetään 18.-19.5.2021.

Tämän vuoden Sustainability Science Days Conference 2020 -tapahtuma päätettiin siirtää viime keväänä seuraavalle vuodelle koronavirustilanteen vuoksi. Vuonna 2021 järjestettävien kestävyystieteen päivien tarkat päivämäärät on nyt vahvistettu. Sustainability Science Days Conference 2021 järjestetään 18.-19.5.2021. Tapahtuma on englanninkielinen.

Konferenssi toteutetaan fyysisenä tapahtumana koronavirustilanteen niin salliessa. Tapahtumapaikkoja ovat tällöin Helsingin yliopiston keskustakampus sekä Aalto-yliopiston Otaniemen-kampus Espoossa. Konferenssin järjestäjät varautuvat myös järjestämään konferenssin kokonaan verkossa tilanteen niin vaatiessa.

Vuoden 2021 konferenssin teema on tuho ja luovuus (destruction and creativity), eli radikaalit muutokset, jotka ovat välttämättömiä luovien ratkaisujen löytämiseksi nykyiseen kestävyyskriisiin. Konferenssi keskittyy erityisesti YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin 9 (kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja) ja 11 (kestävät kaupungit ja yhteisöt). Lue lisää teemasta Sustainability Science Days 2021 -konferenssin englanninkielisiltä sivuilta.

Konferenssin järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutti HELSUS ja Aalto Sustainability Hub.

Katso alustava ohjelma ja lue lisää Sustainability Science Days Conference 2021 -konferenssin englanninkielisiltä verkkosivuilta.