Tapahtumat
HELSUS järjestää säännöllisesti keskustelutilaisuuksia, työpajoja sekä koulutuksia tutkijoille, päätöksentekijöille ja yksityisille toimijoille.
Seminaarisarjat
Missä rajat?!

Limits to Growth - raportin pääkirjoittaja tulee Suomeen HELSUSin, Sitran, Kelan ja Suomen Rooman klubin vieraaksi. Tule kuulemaan häntä ja monia muita kiinnostavia keskustelijoita Tiedekulmaan 22.9. klo 13-15, vapaa pääsy niin monelle kuin sisään mahtuu (max. 150 henkeä).

Sustainability Science Days

The Sustainability Science Days 18.-19.5.2022. on Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutin (HELSUS) ja Aalto-yliopiston yhteistyössä järjestämä kansainvälinen, kaksipäiväinen konferenssi. Tänä vuonna konferenssi keskittyy kestävän tulevaisuuden systeemisiin muutoksiin globaalissa maailmassa, sekä korostaa toiminnan kiirellisyyttä.

HELSUS Youth Forum

HELSUS Youth Forum on lukiolaisille järjestettävä tapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät mukaan tieteelliseen keskusteluun kestävyystutkijoiden kanssa ja kuulemaan uusimmasta kestävyystutkimuksesta, jota voitaisiin hyödyntää kouluyhteisöjen kestävyysaloitteiden tekemisessä. Tapahtuma järjestetään 2.6.2022 klo 13-15.