Tapahtumat
HELSUS järjestää säännöllisesti keskustelutilaisuuksia, työpajoja sekä koulutuksia tutkijoille, päätöksentekijöille ja yksityisille toimijoille.
Seminaarisarjat
Tulevat tapahtumat

Sustainability Science Days 2023

Sustainability Science Days on kansainvälinen, monipäiväinen konferenssi, jonka HELSUS ja Aalto-yliopisto järjestävät yhdessä 23.-26.5.2023. Konferenssin teemana vuonna 2023 on Pathways of Hope - Knowledge, Actions, Ratkaisut.

Menneet tapahtumat

Limits to Growth - raportin pääkirjoittaja saapui Suomeen HELSUSin, Sitran, Kelan ja Suomen Rooman klubin vieraaksi. Paikan päällä oli myös ympäristöministeri Maria Ohisalo ja Helsingin yliopiston rehtori Sari Lindblom. Tapahtuman tallenteen löydät allaolevasta linkistä. 

Sustainability Science Days on Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutin (HELSUS) ja Aalto-yliopiston yhteistyössä järjestämä kansainvälinen, kaksipäiväinen konferenssi. Vuonna 2022 tapahtuma järjestettiin 18.-19.5.2022. Konferenssi keskittyi kestävän tulevaisuuden systeemisiin muutoksiin globaalissa maailmassa, ja korosti toiminnan kiirellisyyttä. 

HELSUS Youth Forum - lukiolaisille järjestettävä tapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät mukaan tieteelliseen keskusteluun kestävyystutkijoiden kanssa ja kuulemaan uusimmasta kestävyystutkimuksesta, jota voitaisiin hyödyntää kouluyhteisöjen kestävyysaloitteiden tekemisessä. Tapahtuma järjestettiin 2.6.2022 klo 13-15.