HELSUS-jäsenet

HELSUS-jäsenet ovat Helsingin Yliopiston tutkijoita joiden tutkimus-profiili sopii yhteen HELSUS:in tutkimustavoitteiden kanssa.

HELSUS-jäsenten tutkimus koskee kompleksisia kestävyysongelmia ja/tai kestävyyssiirtymää, ja se voi olla yhteydessä yhteen HELSUS:in tutkimusteemoista (Kapungit, Arktinen alue, Globaali etelä, Kulutus ja tuotanto, Teoria ja Metodologia). HELSUS-jäsenillä on suunnitelmia tuleville tutkimussuuntauksille kestävyystiedettä kohden ja heillä on näyttöä menneestä ja meneillään olevasta tutkimuksesta. Kestävyystieteen alan väitöskirjatutkijat voivat hakea HELSUS-tohtoritutkijaksi.

Katso englanninkielisiltä sivuilta lisää, miten hakea HELSUS-jäseneksi

HELSUS-Jäsenet

HELSUS-Jäsenet ja heidän julkaisunsa, projektit ja aktiviteetit voit löytää Helsingin Yliopiston Researchportal-palvelusta.

Tarkempia tuloksia varten; HELSUS-jäsenet tekevät tutkimusta kattaen koko kestävyydentieteen kentän. Jos etsit HELSUS-jäsentä jonka tutkimus koskee tiettyä aihealuetta, neuvomme etsimään Researchportal-palvelusta käyttämällä termejä "HELSUS" tai "Helsinki Institute of Sustainability Science" yhdessä haluamasi avainsanojen kanssa. Esim.:

Helsus AND arktinen alue