Yrityksille ja sijoittajille

Helsingin Innovaatiopalvelut Oy on Helsingin yliopiston teknologiansiirto- ja kaupallistamisyritys (TTO), joka toimii Helsingin yliopiston omistamien immateriaalioikeuksien (IP:n) kaupallistajana. Se pyrkii aktiivisesti kaupallistamaan huippututkimuksesta syntyneitä tuloksia perustamalla spinout-yhtiöitä ja lisensoimalla tai myymällä liikeideoita ja uusia teknologioita.
Helsingin Innovaatiopalvelut Oy tukee sinua seuraavilla tavoilla:
  • tarjoamalla tietoa saatavilla olevasta yliopiston omistamasta IP:stä,
  • tarjoamalla tietoa uusista kehitteillä olevista teknologioista sekä myöhäisen vaiheen kaupallistamisprojekteista, jotka ovat lähellä spinout-yhtiön perustamista ja sijoittajasuhteiden rakennusvaiheessa,
  • käymällä myynti- ja lisensointineuvotteluita liittyen yliopiston omistamaan IP:hen,
  • rakentamalla tiimejä spinout-yrityksille yhdistäen kyvykkäitä johtotason osaajia erinomaisiin kaupallistamisprojekteihin.

Jos olet teollisuuskumppani, joka on kiinnostunut lisensoitavista tai innovatiivisista tai myytävistä tieteeseen perustuvista teknologioista tai uusia sijoituskohteita etsivä sijoittaja, niin olemme ensisijainen yhteyskumppanisi Helsingin yliopistossa. Jos olet ammattitaitoinen sekä yrittäjähenkinen ja etsit roolia uudessa tiedepohjaisessa yrityksessä, me autamme sinua löytämään optimaalisessa vaiheessa olevan Helsingin yliopiston projektin. Ota meihin rohkeasti yhteyttä.