Ylioppilasjuhla la 5.6.2021 klo 10.00

Juhlimme kevään ylioppilaita lauantaina ja valmistaudumme juhlaan perjantain 4.6. kenraaliharjoituksissa. Perjantaina on mahdollisuus myös valokuvan ottamiseen.

Hyvät kevään ylioppilaat ja heidän läheisensä, 

Lämpimät onnittelut ylioppilastutkinnosta – olemme ylpeitä teistä kaikista! Olette venyneet vaikeissa olosuhteissa hienosti. 

Vietämme ylioppilasjuhlaa lauantaina 5.6.2021 klo 10.00 – 12.00 lukiomme kauniissa juhlasalissa. Tämänhetkisten tietojen mukaan voimme pandemiaan liittyvien rajoitusten vuoksi kutsua juhlatilaisuuteen vain kevään ylioppilaat sekä ne saman vuosikurssin opiskelijat, jotka jatkavat opintojaan. Olemme varanneet saliin tehokkaita ilmanpuhdistimia, ja noudatamme koronaturvallisuutta kaikin tavoin. Toivomme vahvasti, että juhlaan osallistujat käyttäisivät maskeja ja noudattaisivat turvavälejä tilaisuuteen saapumisen ja poistumisen yhteydessä. Jos yskänkohtaus yllättää, yskitään tuttuun tapaan hihaan ja huolehditaan käsihygieniasta. Juhla striimataan koteihin ja toivomme, että pääsette juhlatunnelmaan etäyhteyden avulla. 

Perjantaina 4.6. klo 15.00 harjoittelemme juhlan käytänteitä kenraaliharjoituksissa, juhlasalissa. Tuolloin on mahdollista ottaa yo- kuva, eli halutessanne voitte huomioida tämän pukeutumisessa. Ajatus on, että ryhmäkuva otetaan klo 15 ja sen jälkeen on mahdollisuus ottaa kiitoskorttikuvia. Ottakaa kenraaliin YO- lakki mukaan. 

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja siihen liittyviä rajoituksia. Jos olosuhteisiin tulee juhlan kulkuun vaikuttavia muutoksia, kerromme niistä mahdollisimman pian. 

Kotona tai muissa yksityisissä tiloissa järjestettävät kevään ja kesän valmistujaisjuhlat on hyvä järjestää ensisijaisesti ulkotiloissa ja voimassa olevia yksityistilaisuuksien henkilömääräsuosituksia sekä muita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä annettuja ohjeita noudattaen. 

On ilo saada juhlia teitä! 

Ystävällisin terveisin 

Marja Honkaheimo                    Kati Mikkola, Salla Rahila, Vesa Åhs ja Jussi Nieminen 

rehtori                                          ryhmänohjaajat