Oppikirjailijapalkinto Kristiina Holmille

Norssin opettaja Kristiina Holm sai Suomen tietokirjailijat ry:n myöntämän vuoden 2019 Oppikirjailijapalkinnon.

Suomen tietokirjailijat ry:n myöntämät Oppikirjailijapalkinnot jaettiin opetusalan Educa-messuilla Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 26.1.2019. Vuoden 2019 Oppikirjailijapalkinnot saivat Kristiina Holm, Matti Lehtinen ja Juha Valste. Oppikirjailijapalkinnot ovat suuruudeltaan 8 000 euroa, ja ne myönnetään tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta oppiteostuotannosta. Palkinnot jakoivat Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja Markku Löytönen ja varapuheenjohtaja Tuula Uusi-Hallila.

Kasvatustieteen tohtori ja Helsingin normaalilyseon uskonnon, elämänkatsomustiedon ja psykologian lehtori Kristiina Holm on kokenut oppimateriaalien laatija. Hän on mukana yläkoulun uskonnon Lipas-sarjassa ja lukion psykologian Motiivi-sarjassa sekä tehnyt opettajanmateriaaleja Motiivia edeltäneeseen Mielen maailma -sarjaan.

Palkintoperusteluissa Kristiina Holmia kuvailtiin tarkaksi, näkemykselliseksi ja monipuoliseksi osaajaksi, joka on taitava oppimateriaalien tekijä. Hänessä yhdistyy erinomainen aineen sisältöjen hallinta ja vahva opettajan työn tuntemus sekä halu kehittää innostavia oppimateriaaleja. Oppimateriaalien tekijänä Holm nähtiin tiimipelaajana ja tekijäryhmän kantavana voimana, joka ei pelkää ottaa vastaan isojakaan haasteita.

Suomen tietokirjailijat ry:n palkinnot rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

Lähde: https://www.suomentietokirjailijat.fi/ajankohtaista/oppikirjailijapalkinnot-jaettiin-educa-messuilla-2.html?fbclid=IwAR2ayGXB2avF_K0IyzrbX1QN5X-XqMkCki3xb6_prPh80aWmcZ8ssmSt-oc