Norssi 150 vuotta

Helsingin normaalilyseo täyttää tänä vuonna 150 vuotta. Juhlavuoteen sisältyy monta erilaista tapahtumaa, useita tilaisuuksia ja teemapäiviä sekä juhlavuoden nimikkotuotteita kuten oma korusarja.

Helsingin normaalilyseon historia alkaa vuodesta 1867, joten vuonna 2017 koulu täyttää 150 vuotta. Juhlavuoteen on jo kuulunut monenlaista ohjelmaa, kuten juhlavuoden avajaiset ja niiden yhteydessä tapahtunut siirtymä 150 ajassa taaksepäin: http://www.uusimaa.fi/artikkeli/477509-katso-kuvat-juhlivasta-norssista-elakoon-wanhat-hyvat-ajat-koulu-palasi-paivaksi.

Kultaseppä Thomas Holmström on valmistanut oppilaiden suunnitteleman juhlavuoden korusarjan. Korusarjan esittely ja tilausohjeet: http://www.norssit.fi/norssikorut.html.

Juhlavuosi huipentuu Finlandia-talolla lauantaina 11.11.2017. Ohjelmassa on niin nykyisten kuin tuoreempien ja vanhempien Vanhojen Norssien esityksiä, buffet-illallinen sekä eri norssisukupolvien yhdessäoloa. Tarkempia tietoja Finlandia-talon juhlasta ja sihen ilmoittautumisesta löytyy Vanhojen Norssien sivulta http://www.norssit.fi/norssi150v.html . Finlandia-talon juhla on tarkoitettu vanhoille ja nykynorsseille sekä Norssin nykyiselle ja entiselle henkilökunnalle.