Kutsu webinaariin:

Maan tuottavuus ja aavikoituminen - tulevaisuuden haasteet (UH & FORMIN)

Kutsu webinaariin:
Maan tuottavuus ja aavikoituminen - tulevaisuuden haasteet

Tervetuloa Maan tuottavuus ja aavikoituminen - tulevaisuuden haasteet -webinaariin. Webinaarin järjestävät Viikin Tropiikki-instituutti (VITRI), Helsingin yliopisto ja ulkoministeriön kehityspoliittinen osasto.

Aika: Perjantai 4.9.2020 klo 15:00-17:00

Maailman köyhimmillä ja kuivimmilla alueilla - erityisesti Afrikassa - aavikoituminen uhkaa miljoonien ihmisten ruokaturvaa ja terveyttä. Se voi puolestaan johtaa aliravitsemukseen, puhtaan veden puutteeseen, niiden aiheuttamaan laajaan muuttoliikkeeseen maiden sisällä ja pakolaisuuteen maiden välillä. Heikentyvä ruokaturva horjuttaa myös sosiaalista ja poliittista tasapainoa sekä maiden yleistä kykyä toipua ja palautua niitä koettelevista kriiseistä.

Mistä aavikoituminen johtuu? Miten se vaikuttaa ruokaturvaan ja elinkeinoihin maailman köyhimmissä maissa? Miten tämä liittyy meihin? Mitä Suomi voi tehdä aavikoitumisen pysäyttämiseksi? Osallistu keskusteluun.

  Webinaarissa puhujina muun muassa presidentti Tarja Halonen, Sitran hiilineutraalista kiertotaloudesta vastaava johtaja Mari Pantsar ja Helsingin yliopiston professori Markku Kanninen.

Webinaari on avoin ja maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille. llmoittauduthan webinaariin oheisen linkin kautta 31.8.2020 mennessä. Webinaarin tarkempi ohjelma ja henkilökohtainen osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN

 

 

 

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN

 

 

 

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN