Så tar du dig hit

Tiedekulma ja Yliopistonkatu

Tankehörnan ligger vid Helsingfors universitets centrumcampus. Huvudingången hittar du vid Universitetsgatan 4. En annan ingång finns vid Fabiansgatan 20. Hissaulan vid Universitetsgatans och Fabiansgatans hörn har en tillgänglig ingång till Tankehörnan. Via hissaulan kan du ta dig till Reaktors lokaler.

Med kollektivtrafik

Det är lättast att ta sig till Tankehörnan med kollektivtrafik. Den närmaste metrostationen är Helsingfors universitets station, varifrån du kan ta dig till Universitetsgatan via förbindelsegången. Den närmaste hållplatsen för spårvagnarna 2, 4, 5 och 7 ligger på Alexandersgatan. Helsingfors tågstation ligger på promenadavstånd. Kontrollera den mest lämpliga rutten i HRT:s Reseplanerare.

Med bil

Den närmaste parkeringsplatsen ligger i Europark P-Kluuvi. Du kommer ner i parkeringshallen från Kaisaniemigatan eller Fabiansgatans och Norra Esplanadens hörn. I närheten av Tankehörnan finns även avgiftsbelagda gatuparkeringsplatser.

Taxibilar kan stanna framför Universitetsgatan 4 eller Fabiansgatan 20.

Tillgänglighet

Alla Tankehörnans lokaler är tillgängliga. Den tillgängliga ingången finns i hissaulan vid Universitetsgatan och Fabiansgatans hörn. Du kan röra dig mellan våningarna med hiss. I K1-våningen finns en tillgänglig toalett.