Aktörer i huset

Helsinki Think Company är ett samfund för företagslik verksamhet.

Vill du förändra världen genom att använda dina akademiska kunskaper i praktiken? Kom med i ett team och utveckla företagslika idéer och projekt eller uppslag inspirerade av akademisk aktivism, eller stig in i våra öppna lokaler och arbeta en stund. I vår kalender finns bl.a. fascinerande personberättelser, engagerande workshopar och möjligheter att nätverka. Projektkurser, företagsberättelser och andra evenemang för nyfikna är ett första steg mot att ta dina akademiska kunskaper i bruk i praktiken.

Helsinki Think Company är en plats för att prova, försöka, göra misstag, lära och prova igen. Vi är öppna för alla nyfikna, experimentlystna och företagssinnade. Think Company är ett samfund som kan stödja just dig i att omsätta dina idéer i praktiken.

Vår verksamhet är tvärvetenskaplig, aktiv och öppen för alla. Du behöver inte ha färdiga idéer, utan du är välkommen till Helsinki Think Companys lokaler som du är. Våra lokaler kan också reserveras gratis för lämpliga evenemang – till exempel ämnesförbundets arbetslivskväll!

Helsinki Think Company finns på andra våningen i Tankehörnans hus.

Ytterligare information:
thinkcompany.fi
@Helsinkithinkco

Det nya UniSport Gloet som finns i de tre nedersta våningarna av Tankehörnans hus erbjuder högklassiga sporttjänster och välmående. Vår stolthet, innerstadens största gym, är utrustat för att betjäna alla sorters motionärer. Utöver ett mångsidigt utbud av träningsapparater har gymmet även utrymmen för cardio och träning med fria vikter samt gott med utrymme för kroppsviktsträning och mjuka kroppsövningar.

I nedersta våningen finns en gruppmotionssal och en spinningsal där du kan delta i både ledda och virtuella spinningpass. I det nya motionscentrumet erbjuder vi över 90 timmar gruppträning i veckan vid Centrumcampus! Utöver gymmet och gruppträningen får du hos oss också massage och personal training-tjänster samt motionstjänster på beställning. Det finns omklädningsrum i alla tre våningar och två av våningarna har bastu. UniSport Gloet är ett modernt motionscentrum som är öppet för alla och enkelt att ta sig till.

Ytterligare information:

Om UniSport 
unisport.fi

Om UniSport Gloet
motionschef Antti Karlsson, tfn 050 311 0389, antti.karlsson(at)helsinki.fi

Reaktor är ett strategi-, design- och teknikföretag som hjälper sina kunder att växa inom den digitala världen. Vi är verksamma även i Amsterdam, Tokyo och New York.

Ytterligare information:

09 4152 0200
info(at)reaktor.com
reaktor.com
@reaktornow